"Στρατηγικός στόχος της Stoiximan είναι να προσφέρει στην κυπριακή αγορά ένα πλήρες και εξελιγµένο προϊόν, σχεδιασµένο στις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς, προσφέροντας στους παίκτες µας µια αξιόπιστη και ξεχωριστή εµπειρία", αναφέρει σε συνέντευξή του στο Capital Today o Country Manager της Stoiximan κ. Άγγελος Χοντουλίδης.

Σύµφωνα µε τον κ. Χοντουλίδη, "η Stoiximan προσφέρει σήµερα στοιχήµατα σε πάνω από 20 αθλήµατα που λαµβάνουν τόπο σε περισσότερες από 60 χώρες", προσθέτοντας πως "σε κάθε ένα από αυτά τα αθλητικά γεγονότα προσφέρουµε παράλληλα µια ευρεία γκάµα από ειδικά στοιχήµατα, ώστε να ικανοποιούµε στο απόλυτο τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού παίκτη". Ο κ. Χοντουλίδης επισηµαίνει ακόµα ότι "η Stoiximan προσφέρει την πιο τεχνολογικά εξελιγµένη λύση για στοιχηµατισµό µέσω κινητού, µε το Mobile App µας να είναι διαθέσιµο σε όλους (IOS και Android)".

anorthosis

Τι είναι αυτό που κάνει την εταιρεία σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισµό;

Αυτήν τη στιγµή στην Κύπρο δραστηριοποιούνται 2 ειδών διαδικτυακές εταιρείες στοιχηµατισµού: µεγάλοι διεθνείς οργανισµοί και µικρότερες εγχώριες εταιρείες. Για τις πρώτες, που δεδοµένα έχουν µεγάλες δυνατότητες, η Κύπρος αποτελεί λόγω του µικρού της πληθυσµού µία ακόµη µικρή αγορά ανάµεσα σε πολλές. Οι δεύτερες ναι µεν γνωρίζουν την κυπριακή αγορά, ωστόσο, λόγω του µικρότερου µεγέθους τους έχουν περιορισµένες δυνατότητες. 

Η Stoiximan, η Νο1 εταιρεία διαδικτυακού στοιχηµατισµού στην Ελλάδα, είναι η µόνη που συνδυάζει τα πλεονεκτήµατα των δύο παραπάνω κατηγοριών: Αποδεδειγµένα έχει τις τεχνολογικές ικανότητες να προσφέρει ένα άρτιο και καινοτόµο προϊόν στους πελάτες της και ταυτόχρονα χάρη στην ύπαρξη του ικανού προσωπικού της και µε πολυετή εµπειρία στον κλάδο και στη χώρα, αναγνωρίζει τις ανάγκες, τις επιθυµίες και τις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς.

Αναγνωρίζοντας τη σηµασία της ανταπόδοσης προς την τοπική αγορά, στηρίζουµε έµπρακτα την Κύπρο µέσω ποδοσφαιρικών χορηγιών (ΑΕΛ, Αλκή, Ανόρθωση, Απόλλων, Άρης και Ερµής για τη σεζόν 2017-2018), δροµικών γεγονότων (Μεγάλος Χορηγός στον 1ο Radisson Blu ∆ιεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας), αλλά και ∆ράσεων Κοινωνικής Ευθύνης (Ερυθρός Σταυρός Λεµεσού, ΚΕΠΑΚΥ, Ειδικό Σχολείο Αγ. Σπυρίδωνας και Ασπίδα του Αίαντα).

Αυτοί είναι οι σηµαντικότεροι παράγοντες που ξεχωρίζουν τη Stoiximan από τον ανταγωνισµό και στρατηγικός µας στόχος είναι να προσφέρουµε στην κυπριακή αγορά ένα πλήρες και εξελιγµένο προϊόν σχεδιασµένο στις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς, προσφέροντας στους παίκτες µας µια αξιόπιστη και ξεχωριστή εµπειρία. Με το να βάζουµε τους πελάτες µας στον πυρήνα της επιχείρησής µας, καταφέρνουµε να βελτιωνόµαστε συνεχώς και να προσφέρουµε στον κόσµο αυτό που ζητάει από µία στοιχηµατική εταιρεία.

DSC_0216

20 ΑΘΛΗΜΑΤΑ 60 ΧΩΡΕΣ

Τι στοιχήµατα προσφέρει σήµερα η εταιρεία σας και ποιοι είναι οι µελλοντικοί σας σχεδιασµοί;

H Stoiximan προσφέρει σήµερα στοιχήµατα σε πάνω από 20 αθλήµατα που λαµβάνουν τόπο σε περισσότερες από 60 χώρες. Σε κάθε ένα από αυτά τα αθλητικά γεγονότα προσφέρουµε παράλληλα µια ευρεία γκάµα από ειδικά στοιχήµατα, έτσι ώστε να ικανοποιούµε στο απόλυτο τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού παίκτη.

Απόδειξη αυτού είναι ο αριθµός των ειδικών στοιχηµάτων που προσφέρουµε στους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήµατος ποδοσφαίρου, που κυµαίνεται από 150 για έναν οποιοδήποτε αγώνα πρώτης κατηγορίας έως 200+ για τα πιο σηµαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής. Πέραν, λοιπόν, από τα δηµοφιλή στοιχήµατα για τον νικητή του αγώνα, το τελικό σκορ ή τον αριθµό των τερµάτων που θα σηµειωθούν, στη Stoiximan µπορεί κανείς να βρει επιλογές για κόρνερ, κάρτες και σκόρερ για όλους τους εγχώριους αγώνες! 

Φυσικά, οι επιλογές αυτές δεν περιορίζονται χρονικά µόνο πριν από την έναρξη του αγώνα, αλλά είναι διαθέσιµες και για ζωντανό στοιχηµατισµό καθ’ όλη τη διάρκεια της αναµέτρησης. Ακόµη κι αν δεν βρει κάποιος, όµως, το στοίχηµα που ψάχνει, στη Stoiximan υπάρχει λύση: Με το "Πες το κι έγινε", δίνουµε στον κόσµο τη δυνατότητα να µας προτείνει αυτός κάποιος στοίχηµα κι εµείς να το αξιολογήσουµε και να του το προσφέρουµε!

HPH_5164

Στοίχηµα ακόµη κι οι εκλογές

Στα παραπάνω, προσθέστε και τη µοναδική µας προσφορά "0% γκανιότα", η οποία δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να στοιχηµατίσει στο τελικό αποτέλεσµα ενός αγώνα µε µηδενικό ποσοστό κέρδους για την εταιρεία – άρα στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς. Η προσφορά αυτή είναι διαθέσιµη καθηµερινά σε αγώνες υψηλού ενδιαφέροντος από όλα τα µεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήµατα (Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία) αλλά και στο "µατς της αγωνιστικής" σε Ελλάδα και Κύπρο. Πέραν από τα αθλητικά γεγονότα, όµως, στη Stoiximan µπορεί κανείς να στοιχηµατίσει και σε άλλου είδους γεγονότα, όπως εκλογικές αναµετρήσεις (σύντοµα και για τις Προεδρικές Εκλογές 2018), αλλά και σε τηλεοπτικά γεγονότα, όπως τα Oscar ή η Eurovision.

Τέλος, η Stoiximan προσφέρει την πιο τεχνολογικά εξελιγµένη λύση για στοιχηµατισµό µέσω κινητού, µε το Mobile App µας να είναι διαθέσιµο σε όλους (IOS και Android). Πρωτοποριακές κι αποκλειστικές λειτουργίες, όπως το Talk N Bet (πλοήγηση και τοποθέτηση στοιχήµατος µε τη φωνητική εντολή) και το Speedbet (τοποθέτηση στοιχήµατος σε 2 δευτερόλεπτα), έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες λειτουργίες, όπως η ενηµέρωση µέσω sms για την πορεία των στοιχηµάτων του παίκτη, αλλά και τη δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης των µεγαλύτερων ευρωπαϊκών πρωταθληµάτων στην οθόνη του κινητού.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, σκοπός µας είναι να προσφέρουµε στους παίκτες µας µια πλούσια στοιχηµατική εµπειρία. Η δέσµευσή µας για το µέλλον είναι πως θα εργαζόµαστε σκληρά, για να προσφέρουµε σε αυτούς που µας εµπιστεύονται το καλύτερο προϊόν στην κυπριακή αγορά, σ’ ένα ασφαλές και φιλικό προς τον πελάτη διαδικτυακό περιβάλλον, σεβόµενοι πάντοτε τη σχετική νοµοθεσία.

Πόσο ασφαλή είναι τα χρήµατα των πελατών σας;

Τα χρήµατα των πελατών µας είναι απολύτως ασφαλή και κρατούνται σε ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασµό (players account) που διατηρεί η εταιρεία µας σε εγνωσµένου κύρους τραπεζικό ίδρυµα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εταιρεία µας παρουσιάζει τα στοιχεία αυτά (υπόλοιπα λογαριασµών παικτών/υπόλοιπα players account) σε µηνιαία βάση στην Εθνική Αρχή Στοιχηµάτων (ΕΑΣ), τηρώντας απολύτως τις υποχρεώσεις της ως προς τους κανονισµούς της εποπτεύουσας Αρχής.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι παρόλες τις συντονισµένες προσπάθειες της εταιρείας µας, καθώς και της ΕΑΣ δεν έχει καταστεί δυνατή, µέχρι στιγµής, η µεταφορά του Players Account σε κυπριακή τράπεζα λόγω αρνήσεως της συντριπτικής πλειοψηφίας των κυπριακών τραπεζικών ιδρυµάτων, σε πλήρη αντίθεση µε την πρόβλεψη του Νόµου περί Στοιχηµάτων, να προχωρήσουν σε άνοιγµα τραπεζικών λογαριασµών της εταιρείας µας στη ∆ηµοκρατία.