Χορταστικό και υγιεινό σνακ για µεγάλους και παιδιά! 

Οι ρυζογκοφρέτες Snack-A-Jacks, που έχουν αγκαλιαστεί από το καταναλωτικό κοινό, καταγράφουν πολύ µεγάλη επιτυχία στην κυπριακή αγορά, µετρώντας ήδη εννέα χρόνια παρουσίας. Η δυναµική επανατοποθέτηση των Snack-A-Jacks, το 2013, έκανε ευρέως γνωστό το σνακ, το οποίο παραµένει υψηλά στις προτιµήσεις των καταναλωτών. 

Οι ρυζογκοφρέτες αποτελούν ένα ελαφρύ και χορταστικό σνακ µε πολλές επιλογές, σε γεύσεις αλµυρές και γλυκές. Κυκλοφορούν στην αγορά από την Corina Snacks. 

33 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

12729588

Η εταιρεία Corina Snacks έχει επιτυχή παρουσία στην κυπριακή αγορά 33 συνεχή χρόνια. Από το 2004 είναι θυγατρική εταιρεία της PepsiCo International, γεγονός που την κατατάσσει στο υψηλότερο βάθρο στην κατηγορία των αλµυρών σνακ. Η γκάµα της εταιρείας περιλαµβάνει τα πατατάκια "Lay’s”, τα σνακ "Corina”, "Cheetos” & "Tasty”, τα σνακ και σάλτσες µεξικανικού τύπου "Doritos”, τα δηµητριακά βρόµης "Quaker”, τις ρυζογκοφρέτες "Snack-A-Jacks”, τα κριτσίνια "Ferro” και τα παραδοσιακά προϊόντα (παστέλια και ινδοκάρυδα) "Corina”.

Μια από τις βασικές αξίες της εταιρείας είναι η πώληση προϊόντων, για τα οποία αισθάνεται υπερήφανη. Έτσι, η ποιότητα είναι πάντοτε ο πρωταρχικός της στόχος. Ακολουθώντας την τάση των τελευταίων ετών για προϊόντα µε χαµηλά λιπαρά και επιλογές που θα καλύπτουν την ανάγκη του καταναλωτή για ένα χορταστικό ελαφρύ σνακ, το 2009 λάνσαρε στην αγορά τις ρυζογκοφρέτες Snack-a-Jacks.

12729588

ΡΥΖΟΓΚΟΦΡΕΤΕΣ SNACK-A-JACKS

Οι ρυζογκοφρέτες Snack-A-Jacks αποτέλεσαν καινοτοµία στην αγορά, καθώς, όταν πρωτοεµφανίστηκαν, η εν λόγω κατηγορία ήταν πολύ περιορισµένη µε ελάχιστες επιλογές. Η µεγάλη καινοτοµία που αποτελεί µέχρι σήµερα το Unique Selling Point της µάρκας, είναι οι πολλές επιλογές σε γεύσεις, τόσο αλµυρές όσο και γλυκές.

Τα Snack-A-Jacks είναι µια µοντέρνα, ανάλαφρη και γευστική µάρκα, που προσφέρει πλούσια γεύση µε πολύ χαµηλές θερµίδες. Απευθύνεται στο γυναικείο κοινό, χωρίς όµως να απουσιάζουν και οι άντρες καταναλωτές. Είναι η τέλεια επιλογή, όταν ψάχνεις για ένα σνακ, το οποίο θα σε γεµίσει µεταξύ των κυρίως γευµάτων της ηµέρας. Μετά από τη γυµναστική, στο γραφείο, ή στο πόδι, τα Snack-A-Jacks θα σου δώσουν πλούσια γεύση ανάλογα µε την ανάγκη σου εκείνη τη στιγµή είτε σε αλµυρή είτε σε γλυκιά επιλογή και, φυσικά, χωρίς ενοχές, εφόσον είναι πολύ χαµηλά σε θερµίδες και λιπαρά.

Οι ρυζογκροφέτες Snack-A-Jacks διατίθενται στην κυπριακή αγορά εδώ και 9 χρόνια και έκαναν τη δυναµική τους επανατοποθέτηση το 2013, όταν η εταιρεία επένδυσε σε µια δυνατή και επιτυχηµένη καµπάνια.

Το µήνυµα της εκστρατείας "Αφού ξέρεις τι θες, µάθε να το λες" ήρθε για να διδάξει στους καταναλωτές το δύσκολο όνοµα της µάρκας και το έκανε µε µεγάλη επιτυχία. Οι ανοδικές πωλήσεις και η δυνατή τοποθέτηση στην αγορά έθεσαν τα θεµέλια για τη δηµιουργία µιας νέας κατηγορίας προϊόντων στα ράφια των υπεραγορών. Σήµερα, η κατηγορία της ρυζογκοφρέτας µεγάλωσε και αποτελεί ένα σηµαντικό κοµµάτι της αγοράς τόσο της εταιρείας όσο και γενικότερα.

12729588

ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙ∆ΙΑ

Τις ρυζογκοφρέτες Snack-A-Jacks µπορείτε να τις βρείτε σε όλες της υπεραγορές και περίπτερα και σε καντίνες σχολείων, εφόσον έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας ως κατάλληλο προϊόν για κατανάλωση από παιδιά. Θα τις βρείτε σε έξι υπέροχες γεύσεις και σε 2 διαφορετικές συσκευασίες. Στις µεγάλες συσκευασίες στις γεύσεις σοκολάτα, καραµέλα, τυρί και ξύδι και στις µικρές και εύχρηστες συσκευασίες σε γεύσεις, ξύδι, sweet chilli, sour cream & chives και καραµέλα.

Τα Snack-A-Jacks είναι μια μοντέρνα, ανάλαφρη και γευστική μάρκα, που προσφέρει πλούσια γεύση με πολύ χαμηλές θερμίδες. Απευθύνεται στο γυναικείο κοινό, χωρίς όμως να απουσιάζουν και οι άντρες καταναλωτές.

CORINA SNACKS
∆ήλου & Νεύτονος, 3820, Λεµεσός, Α’ Βιοµηχανική Περιοχή Λεµεσού, 25800600