Ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου είναι η παροχή προϊόντων, υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των συνανθρώπων μας.

Για το σκοπό αυτό, οι Γενικές μελετούν και αξιολογούν τις τάσεις και ανάγκες της κοινωνίας και των καταναλωτών και λαμβάνουν υπόψη στους σχεδιασμούς τους τις αλλαγές στις καταναλωτικές συμπεριφορές. Τέτοια είναι και η τάση του σύγχρονου καταναλωτή να εστιάζει το ενδιαφέρον του στην αναζήτηση επιπρόσθετης αξίας σε κάθε αγορά του.

gic_2Επιπλέον, αυτό που διαφαίνεται είναι ότι ο καταναλωτής δεν επικεντρώνεται πλέον  σε συγκεκριμένους παροχείς υπηρεσιών και δίδει έμφαση, πλέον, στη μεγιστοποίηση της αξίας της συναλλαγής/συμφωνίας. Μια σημαντική, σύγχρονη τάση που διευκολύνει τον καταναλωτή και διευρύνει τις επιλογές του είναι και η χρήση του διαδικτύου, το οποίο, πέραν της λειτουργίας του ως μέσο ενημέρωσης, αξιολόγησης και αγοράς αγαθών και υπηρεσιών αποτελεί κύριο μέσο επικοινωνίας, αλληλοεπίδρασης και κοινωνικοποίησης. 

Τα πιο πάνω δεν μπορούν παρά να απασχολούν κάθε οργανισμό που θέλει να προοδεύει και να εξελίσσεται και οι Γενικές θέλουν να βρίσκονται στο μεταίχμιο των εξελίξεων.  Είναι για τους πιο πάνω λόγους που οι Γενικές έχουν πρόσφατα λανσάρει στην αγορά ιστοσελίδα πωλήσεων ασφαλιστηρίων οχημάτων. Μέσω του www.gic.com.cy ο χρήστης θα μπορεί να συμπληρώσει πρόταση, να ενημερωθεί για το κόστος ασφάλισης και να ολοκληρώσει την αγορά του ασφαλιστηρίου του, με χρέωση τραπεζικής κάρτας μέσω JCC.

Τα ασφαλιστικά σχέδια που διατίθενται μέσω του www.gic.com.cy απευθύνονται σε κοινό εξοικειωμένο με αγορές μέσω Διαδικτύου, που ψάχνει βασικά, απλά και σε χαμηλότερη τιμή προϊόντα. Κατ’ επέκταση, σε πελάτες που έχουν την ανάγκη της προσωπικής εξυπηρέτησης και προσωπικής επαφής και που θα προτιμούσαν να επισκεφτούν ένα κατάστημα για να εξυπηρετηθούν, δεν συστήνονται τα διαδικτυακά προϊόντα. 

gic_1

Προς το παρόν, μέσω διαδικτύου θα προσφέρονται δύο νέα σχέδια ασφάλισης οχήματος τα οποία παρέχουν βασικές καλύψεις με περιορισμένα ωφελήματα και σε χαμηλότερο κόστος: 

1.    Κάλυψη έναντι τρίτου ("Third Party Web”): Καλύπτει την ευθύνη έναντι τρίτου, οδήγηση πέραν της οδού και προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία Motor Assistance που παρέχει 24ωρη οδική βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης στο όχημα. Πρόσθετα, παρέχει, προαιρετικά, κάλυψη για ρυμουλκούμενο όχημα. 

2.    Περιεκτική κάλυψη ("Comprehensive Web”): Προσφέρει όλες τις καλύψεις του "Third Party Web”, κάλυψη ανεμοθώρακα (με μέγιστο ποσό αποζημίωσης τα €250) και κάλυψη οποιασδήποτε άλλης απώλειας ή ζημιάς στο όχημα περιλαμβανόμενης της ζημιάς από φωτιά ή κλοπή.

Ουσιαστικά, με αυτή την κίνηση οι  Γενικές Ασφάλειες Κύπρου "εγκαινιάζουν" μια νέα σελίδα στην ασφάλιση. Η καινοτόμος διαδικτυακή πλατφόρμα στο www.gic.com.cy επιβεβαιώνει τη συνεχή εξέλιξη των λειτουργιών των Γενικών και τον εκσυγχρονισμό στην εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Ο νέος αυτός τρόπος αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα, σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην επιλογή και αγορά ασφαλειών αφού το www.gic.com.cy θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα σχέδια ασφάλισης. 

468x60.j

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ…ONLINE ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ