Τα επαγγελματικά γεύματα στην Λευκωσία πλέον έχουν όνομα. Το Capital.com.cy, έψαξε, δοκίμασε και σου προτείνει 6+1 εστιατόρια που θα φιλοξενήσουν εσένα και τους πελάτες ή συνεργάτες σου και θα σας προσφέρουν μια αλλιώτικη εμπειρία εστίασης. 

Η εμπειρία ενός επαγγελματικού γεύματος είναι το άλφα και το ωμέγα τόσο για τον οικοδεσπότη όσο και τον καλεσμένο αφού η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική. Είτε θέλεις να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου είτε ψάχνεις για καλό, ποιοτικό, και σε προσιτές τιμές φαγητό εμείς σου προτείνουμε τα 7 καλύτερα εστιατόρια στην Λευκωσία με ωραία και γλυκιά ατμόσφαιρα, καλό και εύγευστο φαγητό και άρτια εξυπηρέτηση. 

Αν ψάχνεις λοιπόν τα καλύτερα εστιατόρια στην πρωτεύουσα για το μεσημεριανό διάλειμμα από τη δουλειά ή ακόμα και για ένα επαγγελματικό ραντεβού  οι επιλογές που έχεις για να φας νόστιμα στη Λευκωσία είναι πολλές και διαφορετικές.

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες διευθύνσεις, που έχουν δικαίως εξελιχθεί σε ιδανικούς προορισμούς για φαγητό! Και ιδού τι σου προτείνουμε! 

6+1 εστιατόρια που σου προτείνουμε 

​MontParnasse: Όλες οι ασιατικές γεύσεις στο πιάτο σου

Στη Στοά του Δημήτρη θα βρεις την απόλυτη μεζεδοκατάνυξη

​China Spice: Το πιο αγαπημένο εστιατόριο κινέζικης φιλοσοφίας

Το ιταλικό φαγητό έχει όνομα: Tutto Il Giorno Romantica 

Πυξίδα & Oyster Bar: Τα καλύτερα ψάρια της αγοράς στο πιάτο σου 

CAFÉ la MODE Κύπρος: Απερίγραπτα ταξίδια γεύσεων και εμπειριών 

Εστιατόριο Φοντάνα στο ξενοδοχείο Χίλτον Κύπρου