Μια εμπειρία είναι ένα αποτέλεσμα πολλών αλυσιδωτών γεγονότων που συντελούν για να δημιουργήσουν κάτι το μοναδικό!

H αλυσίδα Café la Mode στη Λευκωσία προσφέρει και στα επαγγελματικά γεύματα, μια πραγματικά όμορφη εμπειρία. Είναι το φιλικό χαμόγελο αυτών που θα σε υποδεχθούν στην πόρτα, και η εξαιρετική εξυπηρέτηση• είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια, και η ζεστή ατμόσφαιρα• είναι και τα μοναδικά μας πιάτα με τις ιδιαίτερες, απολαυστικές τους γεύσεις. Κάθε τι στα Café la Mode θα συμβάλει ευχάριστα στην επιτυχία του επαγγελματικού σας γεύματος ενώ σε καθένα από τα Café la Mode της Λευκωσίας θα κάνετε απερίγραπτα ταξίδια γεύσεων και εμπειριών.

acropolisΤο ταξίδι αρχίζει από το Café la Mode Ακρόπολης με την υπέροχή θέα της Λευκωσίας να απλώνεται μπροστά σας και το a la carte μενού να σας δίνει την αίσθηση του exclusive στο πιάτο σας. Στο Café la Mode στη Μακαρίου, θα νιώσετε τον παλμό της πόλης και τους φιλόδοξους ρυθμούς του business district της Λευκωσίας ενώ παράλληλα θα ενδώσετε στις πολλές και εκλεκτές επιλογές του business lunch buffet του.

Το buffet προσφέρεται κάθε μεσημέρι από τις 12:30 μέχρι τι 15:00 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να φάτε γρήγορα αλλά και με μόνο €8.90.

 

Placemat

 

CLM-TownHouse-Value-Lunch-Τέλος, μέσα στον alternative και trendy αέρα της Ονασαγόρου, μπορείτε να ανακαλύψετε στο Café la Mode Townhouse (Ονασαγόρου) τα value lunch deals από €6.50 ή και το lunch specials με 2 διαφορετικά φαγητά καθημερινά επίσης από €6.50, Δευτέρα με Παρασκευή από τις 12:00 μέχρι τις 16:00. Έτσι θα απολαύσετε εκτός από ωραίο φαγητό και μια cosy ατμόσφαιρα που ενισχύεται από το γραφικό και urban περιβάλλον της Παλιάς Πόλης.  

Επικοινωνία

CAFÉ la MODE ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Ακροπόλεως 90, Λευκωσία 2012
Τηλ.: 22 510 788

CAFÉ la MODE ΜΑΚΑΡΙΟΥ
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Μακαρίου 12Α, Λευκωσία 1065
Τηλ.: 22 447 272

CAFÉ la MODE TOWN HOUSE - ΟΝΑΣΑΓΟΡΟΥ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Μακαρίου 12Α, Λευκωσία 1065
Τηλ.: 22 314 700

Δείτε το μενού του CAFÉ la MODE Ακρόπολης και Μακαρίου εδώ 

Δείτε το μενού του CAFÉ la MODE Town House Ονασαγόρου εδώ

Website: www.cafelamode.com.cy