Στόχος από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της ήταν και παραμένει η επιλογή των καλύτερων ψαριών καθώς και το καλό μαγείρεμα για τους λάτρεις των ψαρικών και θαλασσινών. Η Πυξίδα έκανε το μαγείρεμα των θαλασσινών τέχνη και σε συνδυασμό με την επιθυμία των πελατών για αργό ή γρήγορο σέρβις, προσφέρει μια αλλιώτικη εμπειρία γεύσεων.

Oyster_bar_

Η Πυξίδα που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας και με δικό της χώρο στάθμευσης θεωρείται ένας από τους πλέων ιδανικούς χώρους για επαγγελματικά ραντεβού.

Pixida_1Ικανοποιεί ακόμα και τους ποιο επιλεκτικούς καλεσμένους του, αφού το μενού είναι πολυποίκιλο ενώ οι επιλογές για κρασί δεν περιορίζονται. Το φαγητό είναι ποιοτικό και εύγευστο, κινητοποιεί νοσταλγία και οικειότητα ενώ παράλληλα σε κάνει να νοιώσεις σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου. 

Η Πυξίδα και το μενού της προσφέρουν ελαφριά πιάτα για όσους θέλουν να προσέξουν τη διατροφή τους αλλά και κάτι πιο πολύπλοκο για τους καλοφαγάδες! Για τους λάτρεις της παράδοσης προσφέρονται καλομαγειρεμμένα παραδοσιακά όσπρια που συνοδεύονται με τα θαλασσινά καθώς και gourmet κρύα και ζεστά πιάτα για τους ποιο απαιτητικούς που θέλουν να γευτούν κάτι διαφορετικό. 

Oyster_bar_1.jpOyster Bar

Εάν έχεις ελεύθερο μεσημεριανό ή ακόμα και μετά την δουλειά θέλεις να γευθείς gourmet γεύσεις και υπέροχα κοκτέιλ, τότε πρέπει να επισκεφτείς το Oyster Bar που βρίσκεται δίπλα από την Πυξίδα. 

Στο Oyster bar θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία γεύσεων αφού τα gourmet πιάτα αλλά και τα snacks, έχουν την τιμητική τους. 

Νεολογισμοί μιας θαλασσινής κουζίνας που ανανεώνει γαστρονομικά το νεοκυπριακό ρεπερτόριο. 

Επικοινωνία

Πυξίδα

Διεύθυνση: Μενάνδρου 5, Λευκωσία 1066
Τηλ.: 22 445 636
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή, 12:30 – 15:00, 19:30 – 23:00

Δες το μενού εδώ  

Oyster Bar

Διεύθυνση: Μενάνδρου 3, Λευκωσία 1066
Τηλ.: 22 270 045
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή, 12:30 – 24:00

Δες το μενού του Oyster Bar εδώ

Website: www.pyxidafishtavern.com