Το χαρακτηριστικό του εστιατορίου Romantica είναι ο συνδυασμός του καλού ποιοτικού φαγητού και της άψογης εξυπηρέτησης μέσα σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον.

exwΟ εξωτερικός χώρος του εστιατορίου είναι ευχάριστος, δροσερός και λιτός, με μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στον κήπο, ενώ ο εσωτερικός χώρος που είναι σε απλή γραμμή, σημαδεύεται από το κεντρικό μπαρ, σας σημείο αναφοράς και εστίασης των επισκεπτών.

 

Μια εντυπωσιακή κάβα κλεισμένη σε γυαλί! Την παράσταση ωστόσο κλέβουν οι επιλεγμένες μουσικές διαδρομές, που ολοκληρώνουν την όμορφη ατμόσφαιρα για μια μοναδική εμπειρία!

bar

Η κουζίνα είναι προσαρμοσμένη το μεσημέρι στις ανάγκες του Κύπριου επιχειρηματία που επιθυμεί σπιτική κουζίνα σ' ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον.

Ενώ το βράδυ, οι επισκέπτες του εστιατορίου μπορούν να απολάυσουν εκλεκτά εδέσματα που είναι βασισμένα στην παραδοσιακή Ιταλική κουζίνα, καθώς και νέες προτάσεις από Ιταλικά προϊόντα.

baarΤο Tutto Il Giorno Romantica είναι μια απλή και κλασική πρόταση για φίλους του αξιοπρεπούς φαγητού, ποτού και σέρβις και για φίλους της ζωής στην πρωτεύουσα.

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Ευαγόρα Παλικαρίδη 13, Λυκαβυτός, Λευκωσία
Τηλ.: 22 376 161
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή, 12:00 – 24:00

Δες το μενού εδώ 
Website: www.romanticanicosia.com/romantica2/