Η ιστορία συνεχίζεται το ίδιο "νόστιμη". Στην καρδιά της πόλης και τη φασαρία της αγοράς η κυπριακή παράδοση απέκτησε ταυτότητα. Με αυθεντικό σπιτίσιο φαγητό και γλυκά, συνδυασμένα με τη ζεστή ατμόσφαιρα και το άψογο σέρβις, το γνωστό στέκι με την ξεχωριστή κουζίνα, έγινε πλέον σημείο συνάντησης των μερακλήδων της γεύσης. 

Σίγουρα τι πιο ωραίο από ένα επαγγελματικό γεύμα με παρέα τα σπιτίσια όσπρια ή έχετε καλεσμένους από το εξωτερικό και θέλετε να τους εντυπωσιάσετε με την εύγευστη Κυπριακή κουζίνα…είσαστε στο σωστό χώρο!

STOA_1Είναι ένα από τα λίγα μερακλίδικα ταβερνάκια της πρωτεύουσας που επιμένει να διατηρεί την εξαιρετική ποιότητα στην ποικιλία μεζέδων του και των καλομαγειρεμμένων πιάτων ημέρας που ετοιμάζει, εδώ και χρόνια! Γι’ αυτό και αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια σταθερή αξία στο χώρο της εστίασης. Στους άνετους και όμορφα διακοσμημένους του χώρους θα απολαύσεις την πλούσια κουζίνα του που διαθέτει όλων των ειδών τα καλά!

Το χαμόγελο των ανθρώπων του και η φιλική του εξυπηρέτηση είναι άξια αναφοράς. Πάρε, λοιπόν, θέση μόνος ή με την παρέα σου και παράγγειλε ό,τι επιθυμεί η ψυχή σου! Εδώ, όλα γίνονται! Θες όσπρια; Θες ποικιλία μεζέδων; Θες, αποκλειστικά και μόνο, είδη σχάρας; Πες την επιθυμία σου κι… έγινε! Είτε μεσημέρι πας είτε για βραδινές συνευρέσεις, εδώ σίγουρα πρόκειται να απολαύσεις τις πιο αυθεντικές, πατροπαράδοτες νοστιμιές που θα σε χορτάσουν και με το παραπάνω!

Στη Στοά του Δημήτρη που λειτουργεί από το 1985, σερβίρεται μεσημεριανό καθώς και δείπνο αφού το εστιατόριο λειτουργεί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ. Το εστιατόριο διαθέτει υπαίθριο χώρο, χώρο στάθμευσης, χώρο για καπνιστές ενώ μεταξύ άλλων πιάτων προσφέρεται και ειδικό μενού για χορτοφάγους. Ο χώρος λειτουργεί όλο τον χρόνο και για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση είναι καλύτερα να υπάρχει κράτηση αφού όλα τα τραπέζια είναι περιζήτητα. Ο κώδικας ενδυματολογίας που συστήνεται είναι άνετος και απλός!

STOA_15.jpg

Στην Στοά του Δημήτρη, το προσωπικό μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες του στην ελληνική, αγγλική αλλά και ρωσική γλώσσα. 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Λεωφόρος Διγενή Ακρίτα 28E, Λευκωσία 1045
Τηλ.: 22 343 030
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο, 12:00 – 16:00, 19:30 – 24:00
Website: www.facebook.com/StoaTouDimitri/