Τρίτη πιο ακριβή χώρα η Ελλάδα στη διανυκτέρευση Αύξηση 20% καταγράφει η μέση Online τιμή ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο στην Ελλάδα τον Αύγουστο, σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρσι, σύμφωνα με στοιχεία της Trivago που δημοσιεύει η "Καθημερινή”.

Η τιμή διαμορφώνεται στα 177 ευρώ, με την Ελλάδα να σκαρφαλώνει για τον τρέχοντα μήνα στην τρίτη θέση με τις πιο υψηλές ξενοδοχειακές τιμές. Η μέση Online τιμή αφορά τα εναπομείναντα διαθέσιμα δωμάτια για τον Αύγουστο σε δημοφιλείς προορισμούς.

Οι πιο ακριβές τιμές, σύμφωνα με την Trivago, είναι στην Ελβετία με 193 ευρώ ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο και στη Δανία με 188 ευρώ. Μεταξύ των άμεσων προορισμών για την Ελλάδα, η Ισπανία βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 151 ευρώ ανά διανυκτέρευση, η Πορτογαλία στην έβδομη θέση με 148 ευρώ και η Κύπρος στην 14η θέση με 119 ευρώ.

Οι χώρες με μέση Online τιμή κάτω των 100 ευρώ είναι η Τουρκία με 87 ευρώ ανά διανυκτέρευση, η Πολωνία με 71 ευρώ, η Ρουμανία και η Βουλγαρία με 64 ευρώ και η Ρωσία με 61 ευρώ.