Στο δίκτυο της αμερικανικής αλυσίδας Wyndham Hotel Group περνά το πρώην Thraki Palace Thalasso Spa Hotel & Conference Centre, στην Αλεξανδρούπολη. Όπως είχε μεταδώσει και προ ημερών το Capital.gr το ξενοδοχείο ανήκει στην εταιρεία ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε, ιδιοκτησίας οικογένειας Παλακίδη. Όπως ανακοινώθηκε χθες σε συνέντευξη τύπου με αφορμή της έναρξη της συνεργασίας, η μονάδα θα φέρει το σήμα Ramada, ένα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά brands στον κόσμο, με 850 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 60 χώρες. Η συμφωνία αφορά σε franchise, ενώ η διαχείριση της μονάδας θα εξακολουθήσει να γίνεται από την οικογένεια Παλακίδη. 

Το ξενοδοχείο, δυναμικότητας 149 δωματίων, είναι προγραμματισμένο για να ανοίξει στις 30 Ιουνίου, μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση και θα φέρει το όνομα Ramada Plaza Thraki. Μεταξύ άλλων διαθέτει μεγάλες συνεδριακές υποδομές που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2.300 άτομα.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που εντασσόμαστε την οικογένεια Ramada και ανυπομονούμε να παρέχουμε στους επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης την υψηλής ποιότητας διαμονή και υπηρεσίες για τις οποίες είναι γνωστή η αλυσίδα" δήλωσε ο Απόστολος Παλακίδης, Αντιπρόεδρος ΘΡΑΚΗ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε.

"Στο Wyndham Hotel Group επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες το σωστό μέρος για διαμονή, ανεξάρτητα με τον προορισμό που επιλέγουν", δήλωσε ο Edwin Broers, Αντιπρόεδρος της Wyndham Hotel Group για Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. "Έχουμε φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης για την Ελλάδα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε το νέο Ramada Plaza Thraki στην αυξανόμενη οικογένεια ξενοδοχείων μας στη χώρα". Το Ramada Plaza Thraki θα συμμετάσχει στο Wyndham Rewards®.

Η αλυσίδα Wyndham Hotel Group έκανε την είσοδό της στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά με το άνοιγμα του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens στην πλατεία Καραϊσκάκη. Έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου Poseidon Resort στο Λουτράκι, στο οποίο έχει γίνει γίνει διαχωρισμός, ώστε να λειτουργήσει ως δύο διαφορετικές μονάδες, υπό διαφορετικά σήματα: Wyndham και Ramada.

Η τελευταία συμφωνία αφορά σε δύο ξενοδοχεία στην Αττική, το Mare Nostrum Hotel Club Thalasso στη Βραυρώνα και το Αquamarina στο Μάτι, τα οποία θα φέρουν τα δύο ξενοδοχειακά σήματα του ομίλου της Wyndham: Ramada Plaza Attica Riviera και Wyndham Garden Attica Riviera αντίστοιχα.

Β. Κουρλιμπίνη