Η Χαραλαμπίδης Κρίστης στηρίζει ως partner, το 11ο Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς, που πλέον αποτελεί θεσμό τόσο για καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου όσο και για γονείς. 

Το φετινό συνέδριο, υποστηρίζεται από το παιδικό γιαούρτι Advance, το οποίο μόλις λανσαρίστηκε στην Κυπριακή αγορά από την Χαραλαμπίδης Κρίστης και θα υποστηρίξει τους σκοπούς του συνεδρίου που αφορούν στην ενημέρωση για την υγεία, διατροφή και ανάπτυξη των παιδιών. 

Το συνέδριο, διοργανώνεται από την ιστοσελίδα www.paidiatros.com και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018, στις 13:30, στο Δημοτικό Θέατρο του Δημαρχείου Στροβόλου. Κύριος ομιλητής του φετινού συνεδρίου θα είναι ο  καθηγητής γλωσσολογίας Γεώργιος Μπαμπινιώτης, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα ‘Ο ρόλος του σχολείου, των δάσκαλων και των γονέων στην κατάκτηση της μητρικής γλώσσας’.

Επιμέρους θέματα του συνεδρίου αποτελούν ανάμεσα σε άλλα η αποτελεσματική διαχείριση των χαρακτηριστικών της εφηβείας και οι χειρισμοί αρνητικής συμπεριφοράς, η χρήση της τεχνολογίας για την ανάπτυξη κριτικής σκέψης στα παιδιά καθώς και η σημασία του σίδηρου στην υγιεινή διατροφή της νηπιακής ηλικίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ