Τα Κυπριακά Βιολογικά σαπούνια & Καλλυντικά ανώτερης ποιότητας τώρα και με Χρυσή Βράβευση.

Τα Βιολογικά Προιόντα HANDY SPA απέσπασαν αξιόλογη τιμητική διάκριση στα 2 μόλις χρόνια κυκλοφορίας τους από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας για την υψηλή τους ποιότητα. Τα βιολογικά σαπούνια και καλλυντικά με κάνναβη παρασκευάζονται με τις ανώτερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ακολουθώντας τις Ευρωπαικές οδηγίες.

-Τα βιολογικά σαπούνια  είναι 100% χειροποίητα και παράγονται ακολουθώντας την θεραπευτική μέθοδο των Ινδιάνων Απάτσι.

- Περιέχουν μόνο βιολογικά  συστατικά με θεραπευτικές ιδιότητες.(Ελαιόλαδο ,λάδι καρύδας, λάδι κάνναβης, λάδι άρκαν και αιθέρια έλαια.)

- Δεν περιέχουν τοξικά, αλεργιογόνα, και επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεια συστατικά.

- Δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα κατά την παραγωγή τους και δεν περιέχουν ζωικά συστατικά.

- Είναι βιοδιασπόμενα και φιλικά προς το περιβάλλον.

- Είναι η μεγαλύτερη Κυπριακή Καινοτομία στον τομέα των βιολογικών καλλυντικών, και μοναδικά στην κατηγορία τους σε όλη την Ευρώπη.

Ο οικολογικός αυτός τίτλος επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την ανώτερη ποιότητα των βιολογικών καλλυντικών της Κυπριακής startup HANDY SPA, που ακολουθούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές διεθνών οργανισμών πιστοποίησης φυσικών και βιολογικών καλλυντικών (ECOCERT, PETA, VEGAN).Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καλλυντικά κάνναβης από το 2016 είναι στην διδακτέα ύλη των Κυπριακών πανεπιστημίων στους κλάδους Αισθητικής - Κοσμετολογίας.

Η ιδρυτής και γενικός διευθυντής της εταιρίας HANDY SPA  κος Άντρος Ιωάννου χαρακτήρισε την τιμητική αυτή διάκριση ως βαρυσήμαντη αναγνώριση της Πολιτείας, αλλά και ως επιπρόσθετο κίνητρο για το μέλλον. Όπως ο ίδιος ανέφερε "Η χρήση Yψηλής ποιότητας βιολογικών πρώτων υλών μας βοηθά στην παρασκευή φυσικών-θεραπευτικών καλλυντικών που φροντίζουν το δέρμα και παράλληλα σέβονται το περιβάλλον. Η προστασία του περιβάλλοντος των ζώων και της ανθρώπινης υγείας , δεν αποτελούν μόδα για μας αλλά την φιλοσοφία της HANDY SPA,την οποία εφαρμόζει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της."

Τα προιόντα HANDY SPA είναι αδειοδοτημένα και επιθεωρούνται από τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες και είναι καταχωρημένα στην πύλη της  Ευρωπαικής Ένωσης CPNP.

Επίσης συστήνονται από Δερματολόγους, Αισθητικούς και Φαρμακοποιούς.

Η τελετή βραβείων Πράσινων Προμηθειών GPP AWARDS 2017 πραγματοποιήθηκε  στο  αμφιθέατρο της Κεντρικής Τράπεζας, την Παρασκευή 15/12/2017.

Περισσότερα για τα προιόντα στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.handyspacyprus.com και στα τηλ. 22767601/99663006