Μέσο του Hercules Order Tracker μπορείτε να ακολουθήσετε ολόκληρη την πορεία της παραγγελίας σας από το κλείσιμο της συμφωνίας μέχρις ότου να είναι έτοιμη να παραδοθεί.

Πλέον μπορείτε να ξέρετε 24/7 το ακριβές στάδιο παραγωγής, που βρίσκεται η παραγγελία σας, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες όπως εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.  

Μέσα από τα 5 στάδια από τα οποία περνά η παραγγελία σας , και εμφανίζονται στο Hercules Order Trakcer, η εταιρεία διασφαλίζει την ποιότητα στην εκτέλεση των διαδικασιών της. Με το που έχετε δώσει την παραγγελία σας σε ένα σύμβουλο πωλήσεων της Hercules (1. Sales) αυτός συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και προωθεί την παραγγελία στο τμήμα γραφικού σχεδιασμού (2. Design), με το που η παραγγελία σας ανεβαίνει στο σύστημα λαμβάνεται αυτόματη ειδοποίηση με sms και email όπου μπορείτε να δείτε τον αριθμό παραγγελίας σας, για να τον χρησιμοποιήσετε στο σύστημα track & trace . Εκεί οι σχεδιαστές της εταιρείας προχωρούν με την εκτέλεση των σχεδίων που χρειάζεται η παραγγελία σας, σύμφωνα με τις δικές σας υποδείξεις.     

Ακολούθως με το που ετοιμαστεί το σχέδιο αποστέλλεται σε εσάς προς έγκριση προτού προχωρήσει στην παραγωγή (3.Confirmation), στο σημείο αυτό λαμβάνεται ακόμα ένα ειδοποιητικό sms ότι το σχέδιο έχει αποσταλεί σε εσάς . Μετά την δική σας έγκριση η παραγγελία σας προχωρά στο στάδιο την εκτύπωσης (4. Production - Printing) όπου το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας σε συνδυασμό με την χρήση των πιο συγχρόνων παραγωγικών μεθόδων εκτυπώνουν την παραγγελία σας. Εφόσον η παραγγελία σας έχει εκτυπωθεί προχωρά στο τελευταίο στάδιο, αυτό της ολοκλήρωσης (5. Production-Finishing) όπου διάφορες διαδικασίες συμβαίνουν όπως συναρμολόγηση, έλεγχος ποιότητας και πακετάρισμα. Τέλος εφόσον η παραγγελία σας είναι έτοιμη και έχει πάρει τον δρόμο για παράδοση σύμφωνα με τον τρόπο αποστολής που επιλέξατε, η εταιρεία διαθέτει υπηρεσία παράδοσης σε Παγκύπρια βάση, λαμβάνεται ακόμη ένα ενημερωτικό sms. 

Ολόκληρη η εμπειρία αγοράς από την Hercules σε συνδυασμό με το νέο σύστημα Track & Trace, αποτελεί μια διαδικασία που προσθέτει συνεχώς αξία τόσο σε εσάς αλλά και στα προϊόντα που αγοράζεται, σε όλα τα στάδια. Η δημιουργία του Track & Trace σε συνδυασμό με πολλές άλλες κινήσεις που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται αποτελούν κομμάτι ενός ευρύτερου εκσυγχρονιστικού πλάνου που ακολουθεί η Hercules με στόχο την συνεχώς επιβεβαίωση του νέου εταιρικού της σλόγκαν #PollaMprosta 

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το πως λειτούργα ο Hercules Order Tracker που μπορείτε να βρείτε στο www.hercules-tracking.com