Η Emirates διευρύνει τη σταθερή προσφορά της για παροχή δωρεάν Wi-Fi υπηρεσίας, εν ώρα πτήσης.

Όλα τα Emirates Skywards Platinum και Gold μέλη μπορούν από σήμερα να απολαμβάνουν δωρεάν, απεριόριστη Wi-Fi χρήση κατά τη διάρκεια της πτήσης τους με την Emirates, ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία ταξιδεύουν. Το προνόμιο αυτό αφορά όλα τα μέλη του Emirates Skywards που ταξιδεύουν στη Πρώτη και τη Business Class Θέση. Επιπρόσθετα, όσοι πελάτες της Οικονομικής Θέσης δεν είναι Skywards μέλη, θα απολαμβάνουν πλέον τις 2 πρώτες ώρες από το log in τους, 20MB δωρεάν, διπλάσια ουσιαστικά MB από τα 10MB που είχαν στη διάθεσή τους μέχρι πρόσφατα. 

Οι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν σε συμφέρουσες τιμές, επιπρόσθετα 150MB ή 500MB, με κλιμακωτές εκπτώσεις για τα Skywards Silver και Skywards Blue μέλη. 
"Η Emirates έχει επενδύσει σημαντικά στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας των επιβατών της, εν ώρα πτήσης. Περισσότερα από 200 αεροπλάνα του στόλου μας, διαθέτουν πλέον Wi-Fi, μια υπηρεσία στην οποία η Emirates συνεχίζει να επενδύει, σε μεγάλο βαθμό. Η χρήση Wi-Fi εν πτήσει, δημοφιλής από την έναρξη της εφαρμογής της, έχει διευρυνθεί σημαντικά. Τα νέα σχέδια μας για τη χρήση Wi-Fi κατά τη διάρκεια της πτήσης, επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της Emirates να συνεχίσει να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες δωρεάν σε όσο το δυνατό περισσότερους πελάτες είναι εφικτό, ειδικά στους πιο συχνούς μας πελάτες’’, δήλωσε ο Adel Al Redha, Vice President και Chief Operations Officer της Emirates’’.

Ο διπλασιασμός, στα 20MB, της δωρεάν χρήσης data, ενδιαφέρει κυρίως τους πελάτες που δεν είναι συχνοί Wi-Fi χρήστες και αξιοποιούν την υπηρεσία για να στείλουν σύντομα μηνύματα στην οικογένεια και τους φίλους τους ή για να τσεκάρουν, εν πτήσει, τους λογαριασμούς τους στα Social Media. Όσοι ταξιδεύουν στη Business Θέση ή όσοι είναι συχνοί Wi-Fi χρήστες, θα έχουν την ευελιξία να προμηθευτούν επιπρόσθετα πακέτα data, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας της Emirates εν πτήσει, επισκεφθείτε: www.emirates.com/onboardWi-Fi.